Vestbjerg Fodboldgolf

Fodboldgolf er en sjov og hyggelig fritidsaktivitet for alle aldre og køn. Fodboldgolf er en blanding af fodbold og golf, der blev opfundet i Sverige for omkring 20 år siden. Det handler ganske simpelt om at sparke og spille sig igennem de 18 huller på færrest mulige spark, akkurat som i golf. Dog gøres det med en fodbold.

De første officielle baner blev etableret i Danmark for ca. 15 år siden og i dag er der mere end 70 baner rundt om i hele Danmark af meget forskellig kvalitet og udseende. Sammenlignet med andre lande er Danmark langt foran men flere lande og baner kommer til. 

Hos Vestbjerg Fodboldgolf har vi en sjov og spændende bane, som er beregnet til alle spillere. Vi glæder os til at se jer.

Det er ikke muligt at benytte fodboldstøvler

Hos Vestbjerg Fodboldgolf

Udendørs siddepladser

Før eller efter jeres omgange på banen er det muligt at benytte bænke og borde. Her kan man nyde en kold drik eller grille sammen.

Minigolf

Ved siden af fodboldgolf banen har vi en minigolfbane, hvilket koster 50 kr. at spille på. Der kan findes minigolf-køller i boldhuset.

Parkeringspladser

Der er rig mulighed for at parkere på vores grund. Det er gratis at parkere.

our expertise

Fest lokale

Hos Vestbjerg Fodboldgolf udlejer vi også et selskabslokale til arrangementer som polterabend, møder, fødselsdage, barnedåb osv.

Nyd en kold øl

Inde i vores boldhus kan du finde diverse læskedrikke og nyde en efter en omgang fodboldgolf.

Vestbjerg Apartments

Ved siden af fodboldgolf arealet har vi 3 lejligheder, der lejes us til overnatninger. Så du ikke skal bekymre dig om, at køre hjem efter en god fest.